Ons team

Julius Weise

Oprichter

Ik heb in Italie, Griekenland en Nederland ervaren hoe inspirerend en leuk het kan zijn om in contact te zijn met nieuwkomers. Ik vind dat iedereen in Nederland dit op een laagdrempelige manier moet kunnen ervaren.

Pepijn Middeldorp

Finance Director

Ik heb zelf ondervonden wat een inspirerende ervaring het ‘Blenden’ is voor zowel de local als de nieuwkomer. Ik vind het belangrijk dat meer nieuwkomers en locals deze zelfde ervaring kunnen hebben.

Maurits Peeters

Marketing Director

Ik geloof dat Blendin het leukste en meest toegankelijke platform kan zijn om nieuwkomers te ontmoeten en je sociale en culturele leven te verrijken. Blendin kan ervoor zorgen dat integratie iets van iedereen wordt.

Sabine Hae-Ran van Ameijden

Strategie & DoneerJeNetwerk

Sabine heeft een achtergrond in internationale betrekkingen en werkte drie jaar voor Buitenlandse Zaken. Zij versterkt het Blendin team als schakel met publieke stakeholders en door de strategie en boodschap van de organisatie verder te ontwikkelen.

Kourosh Sharifi

Mede-oprichter

Kourosh is de co-founder van Blendin en het creatieve brein van de organisatie. Hij houdt zich bezig met de communicatie richting de gebruikers van het platform en is verantwoordelijk voor de social experiences die we aanbieden via Airbnb.

Aisha Ahmed

Stagiair DoneerJeNetwerk

Aisha heeft communicatie gestudeerd. Tijdens haar stage bij stichting HIRDA heeft zij integratie projecten uitgevoerd. Daarnaast heeft zij ervaring in communicatie. Met haar kennis en ervaring ondersteunt ze Sabine met de werving en matching van de deelnemers. Aisha heeft persoonlijk ervaring met vluchten en een nieuw leven opbouwen en brengt daarmee veel vertrouwen met zich mee.

Janneke Nooij

Fotografe

Janneke is dé upcoming fotografe in Amsterdam. In haar vrije uren maakt ze deel uit van het Blendin team als huisfotografe. Zo legt ze alle Blendin evenementen vast en laat ze ons team er scherp uitzien!

Raad van Advies

Jan Petit – LinkedIn

Hanneke Verburg – LinkedIn

John Brouwer – LinkedIn

Anja Montijn-Groenewoud – LinkedIn

Ewoud Goudswaard – LinkedIn

Wouter Nientker – LinkedIn