Ons team

Julius Weise

Founder

Ik heb in Italie, Griekenland en Nederland ervaren hoe inspirerend en leuk het kan zijn om in contact te zijn met nieuwkomers. Ik vind dat iedereen in Nederland dit op een laagdrempelige manier moet kunnen ervaren.

Pepijn Middeldorp

Finance Director

Ik heb zelf ondervonden wat een inspirerende ervaring het ‘Blenden’ is voor zowel de local als de nieuwkomer. Ik vind het belangrijk dat meer nieuwkomers en locals deze zelfde ervaring kunnen hebben.

Maurits Peeters

Marketing Director

Ik geloof dat Blendin het leukste en meest toegankelijke platform kan zijn om nieuwkomers te ontmoeten en je sociale en culturele leven te verrijken. Blendin kan ervoor zorgen dat integratie iets van iedereen wordt.

Kourosh Noshad Sharifi

Co-founder

Kourosh is de co-founder van Blendin en het creatieve brein van de organisatie. Hij houdt zich bezig met de communicatie richting de gebruikers van het platform en is verantwoordelijk voor de social experiences die we aanbieden via Airbnb.

Sabine van Ameijden

Strategy & Blendin Work

Sabine heeft een achtergrond in internationale betrekkingen en werkte drie jaar voor Buitenlandse Zaken. Zij versterkt het Blendin team als schakel met publieke stakeholders en door de strategie en boodschap van de organisatie verder te ontwikkelen.

Luca Spagnolo

Developer

Luca is onze Italiaanse web developer. Hij is verantwoordelijk geweest voor het bouwen van het online platform en blijft nauw betrokken bij Blendin. Hij werkt aan veel interessante projecten maar wij geloven allemaal dat zijn voorkeur uitgaat naar het werken voor Blendin.

Janneke Nooij

Fotografe

Janneke is dé upcoming fotografe in Amsterdam. In haar vrije uren maakt ze deel uit van het Blendin team als huisfotografe. Zo legt ze alle Blendin evenementen vast en laat ze ons team er scherp uitzien!

Raad van Advies

Jan Petit – LinkedIn

Hanneke Verburg – LinkedIn

John Brouwer – LinkedIn

Anja Montijn-Groenewoud – LinkedIn

Ewoud Goudswaard – LinkedIn

Wouter Nientker – LinkedIn