Ons team

Julius Weise

Oprichter

Julius is de oprichter van Blendin en de man met de visie. Hij is binnen de organisatie verantwoordelijk voor Blendin Social en echt de drijvende kracht binnen de stichting.

Pepijn Middeldorp

Bestuurslid

Pepijn werkt sinds september fulltime mee aan de doelen van Blendin als mede bestuurder. Pepijn is een uitzonderlijk uitvoerend talent die het gehele team op sleeptouw neemt. Verantwoordelijk voor administratie, juridische zaken en Blendin Work.

Maurits Peeters

Blendin Culture

Maurits is initiator van ‘Blendin culture’. Hij is fulltime bezig met het testen en het opzetten van dit idee. Maurits heeft al meerdere partnerships met culturele instanties teweeg gebracht zoals Nationaal Opera & Ballet en Stedelijk museum.

Kourosh Noshad Sharifi

Bestuurslid

Kourosh is de co-founder van Blendin en het creatieve brein van de organisatie. Hij houdt zich bezig met de communicatie richting de gebruikers van het platform en is verantwoordelijk voor de social experiences die we aanbieden via Airbnb.

Alaa Al Rishan

Ambassadeur

Alaa verzorgt twee keer per week, op dinsdag en zondag, de unieke Syrische kookworkshop in samenwerking met Blendin en Airbnb. Daarnaast is Alaa deel van het ambassadeursteam en helpt hij Blendin bij de benadering van nieuwkomers.

Gijs Kist

Public Relations

Gijs is de brug tussen Blendin en de lokale en nationale politiek. Met zijn ervaring bij Buitenlandse zaken zorgt hij voor de juiste benadering van verschillende belangrijke instanties en personen zoals gemeente Amsterdam en bijvoorbeeld Aschraf Bouali.

Lisette Hirschhauser

Marketing stagiaire

Lisette is fulltime stagair bij Blendin en ondersteund het team in operations, evenementen en marketing. Lisette is ontzettend gedreven en brengt jonge en frisse energie aan het Blendin team.

Simone van Dijk

Blendin Work

Simone is initiatiefnemer van DoneerJeNetwerk wat voortkomt uit de Nationale Denktank. Bij Blendin is zij verantwoordelijk voor de uitrol van het DoneerJeNetwerk traject waarbij in de pilotfase 100 locals en nieuwkomers worden gematcht.

Luca Spagnolo

Developer

Luca is onze Italiaanse web developer. Hij is verantwoordelijk geweest voor het bouwen van het online platform en blijft nauw betrokken bij Blendin. Hij werkt aan veel interessante projecten maar wij geloven allemaal dat zijn voorkeur uitgaat naar het werken voor Blendin.

Armin Mirrezai

Financiën

Armin is een econometrie student die zich twee dagen per week richt op het financiële aspect van Blendin. Hij is de uitvoerende hand van het ‘finance team’ en een onmisbare schakel binnen de organisatie.

Janneke Nooij

Fotografe

In september 2015, vertrok Julius Weise naar Bologna voor een Erasmus semester in het buitenland

Een week na zijn aankomst kwam hij in aanraking met een grote groep West Afrikaanse mannen. Vanaf toen voetbalde hij met vele vluchtelingen uit deze regio. Langzamerhand kreeg Julius inzicht in het harde uitzichtloze leven van deze vluchtelingen in Italië. Na zijn verblijf in Bologna wilde Julius zich meer inzetten voor het vluchtelingenvraagstuk en ging in december 2015 met zijn familie naar Lesbos om tijdens de kerst te helpen bij de aankomst van duizenden vluchtelingen op het eiland. De hulp bestond vooral uit het uitdelen van eten, kleding en medicijnen.
Terug in Nederland begon Julius met vrijwilligerswerk in een noodopvang in het centrum van Amsterdam en ondervond hoe nieuwkomers dagenlang wachtend doorbrachten, zonder enige informatie over de duur van hun proces. Tegelijkertijd hadden de mensen in de noodopvang nul verantwoordelijkheden wat resulteerde in grote verveling en een depressieve sfeer. Aan de andere kant merkte hij op dat zijn kennissen – en vrienden interesse hadden in deze nieuwkomers. Zo zag Julius in de praktijk hoe er een groot gat bestaat tussen nieuwkomers en lokalen in Nederland, puur omdat er geen manier bestaat om elkaar te ontmoeten. Hieruit ontstond het idee om een platform op te richten waar lokalen en nieuwkomers met elkaar in contact kunnen komen.

Ons ambassadeursteam