EAT TO MEET – New Network Dinner in Pakhuis de Zwijger

Op vrijdag 13 juli organiseert Blendin samen met Pakhuis de Zwijger een avond rondom DoneerJeNetwerk. Nieuwkomers en locals schuiven aan voor een driegangendiner en worden die avond voorgelicht over wat DoneerJeNetwerk inhoudt.

Deelnemers van de eerste ronde van het DoneerJeNetwerk traject komen die avond vertellen over hun ervaringen, en potentiële toekomstige deelnemers kunnen die avond informatie winnen. Door deze avond bij te wonen kunt u uw netwerk tevens beschikbaar stellen en zorgen wij dat een nieuwkomer met een relevant netwerk met u wordt verbonden. En voor de nieuwkomers onder u geldt dat u die avond uw beschikbaarheid, kennis en ervaring mee geeft, en u gekoppeld wordt aan de gene met het voor u relevante netwerk.

DoneerJeNetwerk

DoneerJeNetwerk is gebaseerd op het idee dat een professioneel netwerk een van de belangrijkste kanalen is waardoor iemand aan een baan komt. Voor nieuwkomers geldt dat het aan hun wens om een leven op te bouwen en bij te dragen aan de samenleving niet ligt. Wat zij missen is een professioneel netwerk. En daar speelt de rol van de local met een professioneel netwerk een belangrijke rol. Hun netwerk is dé deur naar een passende baan voor nieuwkomers. Bij DoneerJeNetwerk worden local en nieuwkomer gematcht op basis van sector en locatie. Die match blijft gedurende drie maanden met elkaar in contact. In die tijd zet de local zich in om ten minste vijf relevante contact te delen en activeren en de nieuwkomer met hen in contact te brengen, met als doel een passende baan te vinden.

Op 13 juli vertellen we je graag meer!

Aanmelden kan via de website van Pakhuis de Zwijger!

 

 

Post a Comment