Hoe het werkt!

Blendin is een online platform waar nieuwkomers (vluchtelingen) en Nederlanders elkaar ontmoeten. Hiermee heeft Blendin als doel om de afstand tussen deze twee groepen te verkleinen. Nieuwkomers krijgen zo een eerlijke plek in de maatschappij en Nederlanders worden verrijkt door nieuwe culturen. Het platform is gratis en geheel vrijblijvend.
icoon2

STAP 1

Registreer je op het online platform van Blendin. Vul je interesses, leeftijd en woonplaats in. Je kan je registreren via onderstaande link.

icoon1

STAP 2

Op basis van deze gegevens vind je een aantal leuke matches bij jouw in de buurt. Maak de keuze met wie je graag in contact wilt komen. Als je hulp nodig hebt bij het contact leggen kan je contact opnemen met het Blendin Team.

icoon3

STAP 3

Spreek af en inspireer elkaar. Je kan zelf kiezen wanneer je met elkaar afspreekt en wat jullie gaan doen. Dit kan voor een kop koffie zijn maar je kan bijvoorbeeld ook samen gaan koken. Voor inspiratie kun je in de galerij kijken naar wat andere mensen hebben gedaan tijdens hun eerste ontmoeting.