Blendin Culture

Het rijke culturele landschap dat Nederland heeft moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is de motivatie achter de oprichting van Blendin Culture. Door nauw samen te werken met culturele instanties en organisatoren van culturele evenementen maken we gratis toegang mogelijk en kunnen nieuwkomers in de eerste drie jaar van hun verblijf in Nederland musea, bioscopen, festivals, concerten en dierenparken bezoeken zonder daarvoor afhankelijk te hoeven zijn van anderen. Daarnaast organiseert Blendin Culture samen met haar culturele partners speciale evenementen zoals rondleidingen, film avonden en museum-en concertbezoeken. Zo ontwikkelen zij die nieuw zijn in Nederland zich sneller en creëren een hechte band met hun nieuwe omgeving.

Blendin Culture Pass

Met de Blendin Pas kunnen nieuwkomers in hun eigen tijd bezoeken brengen aan culturele instanties die partner zijn van Blendin (Stedelijke Museum Amsterdam, Het Nationale Opera & Ballet, het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, EYE Film Museum Amsterdam en Cineville zijn dit al). We zijn druk bezig deze pas te realiseren. Alle hulp voor dit project is meer dan welkom. Je kan ten alle tijden contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: maurits@blendinnow.nl.

Voorgaande evenementen

Recent is er een bezoek aan het Nationale Ballet georganiseerd in samenwerking met Het Nationale Opera & Ballet. 25 nieuwkomers werden daar warm onthaalt en kregen een rondleiding door de coulissen en het decor, alvorens zij de voorstelling ‘Mata Hari’ gingen zien. De reacties na afloop waren enthousiast, zowel van de nieuwkomers als van Het Nationale Opera & Ballet.

Sponsors

Blendin Culture is onderdeel van Stichting Blendin en is daarmee afhankelijk van sponsoren en giften. Mocht u Blendin Culture willen steunen kan dat doormiddel van de knop doneer (hartje) rechts van deze pagina. Wilt u sponsor worden van Blendin Culture gaan wij graag met u in gesprek om u te vertellen waar uw bijdrage voor gebruikt wordt. Neem daarvoor contact op met maurits@blendinnow.nl of bel +31642045313.