Evenementen & Activiteiten

Het rijke culturele landschap dat Nederland heeft moet voor iedereen toegankelijk zijn. Middels de samenwerking die Blendin met CJP heeft, streven we er naar dat mogelijk te maken voor verschillende (moeilijk te bereiken) doelgroepen in de Nederlandse samenleving. In 2019 hebben wij gepland een platform te hebben geïntegreerd dat het bestellen van toegangskaarten voor cultuur makkelijker maakt dan ooit te voren en daarbij genoten kan worden van gereduceerd tarief. Daarnaast zetten wij ons in om gedurende het jaar tal van inspirerende evenementen te organiseren bij en met onze culture partners. Bij ieder van deze evenementen staat de ontmoeting centraal.

Trots partner van CJP

Voorgaande evenementen

Recent is er een bezoek aan het Nationale Ballet georganiseerd in samenwerking met Het Nationale Opera & Ballet. 25 nieuwkomers werden daar warm onthaalt en kregen een rondleiding door de coulissen en het decor, alvorens zij de voorstelling ‘Mata Hari’ gingen zien. De reacties na afloop waren enthousiast, zowel van de nieuwkomers als van Het Nationale Opera & Ballet.

Sponsors

Blendin Culture is onderdeel van Stichting Blendin en is daarmee afhankelijk van sponsoren en giften. Mocht u Blendin Culture willen steunen kan dat doormiddel van de knop doneer (hartje) rechts van deze pagina. Wilt u sponsor worden van Blendin Culture gaan wij graag met u in gesprek om u te vertellen waar uw bijdrage voor gebruikt wordt. Neem daarvoor contact op met maurits@blendinnow.nl of bel +31642045313.